De Bouwoplevering Dagboeken

Raakt u dan ook al overtuigd van onze baten? Maak meteen een afspraak voor een eenmalige opdracht. Wilt u ons vaker inschakelen, zodat u ons goed en proper pand behoudt? Kies dan voor vanwege periodieke opdrachten. Maak een afspraak met ons teneinde de wensen door te nemen.

Tevens vanwege de reiniging betreffende uw vloeren vervaardigd u een afspraak met KP Dienstverlening. Parket, steen, linoleum of zeil – alle types harde vloeren blinken en glanzen na het vloeronderhoud ingeval nooit tevoren.

Een professionals van Evenwicht zorgen wegens schone wanden en plafonds, alsmede grondig gereinigde vloeren en ons blinkend sanitair. Staat er weet meubelen klaar? Dan reinigen we alles waardoor het daar verzorgd uitziet en klaar kan zijn voor toepassing.

U dan ook bereikt KSV Facilitair BV telefonisch via 070-3595157, ieder email via info@ksv.nl of laat uw wensen aangaande de eenmalige bouwoplevering en schoonmaak achter op ons sites contactformulier.

Glasbewassing met het telewash systeem (reiniging met ramen met een mineraalvrij drinkwater dat een prima reiniging en een streeploos oppervlak oplevert).

Tevens na renovatie of verbouwing is een schoonmaak met een project ons serieuze zaak. Denk aan afval, stickers, cementsluiers op tegels en vensterbanken, het opruimen van grof vuil in een eindfase betreffende een verbouwing en dit alweer in gebruik nemen over het meubilair.

Zeker laat onze bouwopruimers ons stukje zorg uit uw handen nemen betreffende dit schoon, netjes en overzichtelijk behouden over uw bouw.

De opleveringsschoonmaak kan zijn uitermate bestemd teneinde uw gebouw compleet ‘spick and span’ te oplopen. Ons uitstekende fundering wegens het reguliere schoonmaakwerk.

We hebben, met verdere vervolgens 3000 opgeleverde woningen, in overvloed expertise teneinde de pand ordelijk op te afleveren. Onze services afleveren wij betreffende name vanwege lokale en landelijke opererende aannemers en bouwbedrijven, doch tevens particulieren kunnen voor ons terug.

Kan zijn ons pand of appartement gerenoveerd, verbouwd of betreft dit nieuwbouw? Vervolgens volgt het belangrijkste onderdeel wegens oplevering: een schoonmaak. Wij zorgen ervoor het dit pand vrij is van bouwstoffen, het sanitair nauwelijks cementsluier bezit, u dan ook here geen verfresten meer tegenkomt en een vensterbanken en kozijnen vrij bestaan aangaande kitresten. Wij reinigen allemaal opdat het pand ofwel een appartement er verzorgd uitziet en klaar kan zijn voorgebruik.

Mogelijkerwijs bezit u dit wel weleens meegemaakt: "de jongens over de bouw" bestaan weg, een ver-/ of nieuwbouw kan zijn opgeleverd en u dan ook kunt hard juiste werk om al die bouwresten te verminderen.

Zo mogen wij onder andere ook een andere vloer voorzien betreffende een beschermlaag ofwel desnoods een cementsluier verminderen. Ten slotte besteden we dikwijls veel zorg aan sanitaire ruimtes en keukens. We leveren allemaal op zoals dit hoort, uiteraard schoon en netjes.

Allicht staan we tevens voor u dan ook klaar om na de bouwoplevering schoonmaak dit opgeleverde project periodiek ordelijk te houden wegens u dan ook en uw medewerkers.

Trio Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf draagt zorg vanwege een eindschoonmaak. Inclusief glasbewassing. Alle bezigheden geraken in nauw overleg, betreffende u dan ook indien opdrachtgever, op een vanwege u dan ook passend tijdstip uitgevoerd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De Bouwoplevering Dagboeken”

Leave a Reply

Gravatar